kuken o kukens mamma

Håller på att styra upp mig själv så langar bonusbild pga ren brist på annat.



Spisar Warcollapse - Crust as fuck existence tolvan o dricker blåbärste.

Läsar-feedback

Hej kära läsare!

Många av er tror säkert att vi framgång(!!)srika bloggare bara går på fina fester o lever ett lyxigt liv i sus o dus. Jag kan berätta för er att så är inte fallet. Har fått mycket efterfrågan på nya inlägg både  under fredag, lördag o idag. Jag vill självklart tillfredställa mina kära läsare, men har haft fullt upp och varit mycket trött, men självklart alltid haft er i tankarna. Lyckades tillslut idag ta mig samman efter att ha läst en kommentar av en läsare:

Postat av: Malin

Åh jag älskar din blogg! Helt underbar. Varje dag sitter jag vid datorn och hoppas på ett nytt inlägg. Åh du är fantastisk, du gör min lycka. Innan var jag deprimerad men nu ser jag en mening i livet. TACK!

2010-09-25 @ 17:05:30
Blev mycket rörd av detta, känns fint att veta att allt arbete betyder något och gör skillnad!! Eftersom jag blev så rörd av vad du hade att säga, och eftersom jag vill fortsätta ge dig stöd så skall jag ladda upp en extra speciell bild till din ära. Tyvärr var mitt huvud inte i toppform, så var mina kamerafärdigheter inte på topp vilket resulterade i att strålen syns tyvärr inte så bra, men men! Gissa gärna var den är tagen :) mycket känd plats. Malin, denna är till dig:



Känner mig nöjd över att ha tagit mig i kragen o gjort mitt jobb, så slappar just nu med blåbärste och Regurgitate - Hatefilled Vengeance (på gul vinyl) i högtalarna. Får dock brygga mig lite mer nu. Pöss!

Kalojs

Tjenixen kära läsare. Var igårkväll på kalas någonstans åt tynnereds hållet för att fira några kamraters bemärkelsedagar. Upptäckte, till min stora glädje, att toaletten i lokalen var gul.



Tog även ett stort steg för bloggen, något såpass enastående att jag för några sekunder blev en smula tårögd. Hör och häpna, jag tog nämligen en trippelbild!!! Ulf-Kenneth och Pållen var medhjälpare. Tyvärr så hade kameran lite batteri, så kunde inte ta med blixt, så kvalitén gör tyvärr inte bilden rättvisa. Men slänger upp bilden, eftersom den ändå har ett stort symboliskt värde för mig, och även för många av er.



Tog mig efter en hård kväll till vagnen med Ulf-Kenneth, o nirki blev det. Dokumentation från hållplatsen:





Fredag kväll

Hej igen kära läsare! Hade tänkt dela med mig av fredagens eskapader. Började eftermiddagen med att åka till big J för att träffa honom, big E o Blizz.

 

Som vanligt så hamnade vi på järntorget, och jag besökte återigen ett kärt och bekant rum.

 



Vi hade egentligen planerat att åka till gamlestan, men istället vankades det av till slottis.



Hamnade vid björngårdsvillan, där en kär vän även lyckades göra ett riktigt kap på billiga stolar senare


Hade även lyckats ta bloggens första dubbelbild (!!!) men fick tyvärr kassera den pga bristande kvalité. Menmen, bara att ta  nya tag. Åkte sedan till hjalmar branting





Jupp

Tog en sväng i skogen.

(blev tvungen att censurera första bilden)



markerade sedan revir på ytterligare ett ställe

 

blidde fint

 


Första inlägget, kväll på stan

Hade tänkt använda denna blogg för att dokumentera ställen jag urinerat på, kan ju vara bra.
Började gårdagen med att träffa big J o hans tjej. Åkte o träffa en kamrat på järntorget



Drog sedan vidare o jag o big J stannade till vid haga


Komsedan till vasa o träffade fler tjommar



Började röra kig hemåt o tog ett litet stopp vid brunnsparken o väntade på vagnen



Sedan kom jag hem o gluttade lite film och lade mig. Ett sista stopp vid hållplatsen:



Allt för idag. Hoppas ni gillar min blogg  :))))))


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0