It's saturday night, oooh saturday ni-ight!

Var yte  på lördagen, som startade hemma hos Big J.



Sedan, kära läsare, hände något fantastiskt... Jag gick till en pissoar som ligger vid ett ställe som jag hängt på skitofta i typ ett år, men aldrig gått på. Gick dit för första gången och blev totalt förälskad. I pissoaren satt nämligen enn rör med ett hål på, så när man kissade så när man kissade på hålet så rann det kiss genom röret!!!! Var mycket kul, se o njut:


Pöss!

Back in affärer

Hej igen kära läsare!! Tyvär så hade jag inte planerat mitt liv tillräkligt förra helgen, så stod med oladdad kamera när jag skulle kissa. Mycket synd, var nämligen i Ljungskile så hade blivit mycket snygga och exotiska bilder. Menmen, tar nya tag, här är lite bilder från i fredags, började som vanligt vid Järntorget.


Åkte sedan hem till en kamrat o kissa

Japaner

Lyssnar på Disclose o ställer mig frågan: Varför har inte alla band samma ljudbild som Disclose?

Why, why, why why why?

Löddag

Träffade en kamrat o började kvällen med att bänka i masthugget.



Träffade på en till o drog till krogen, vilket inte var så jävla smart med tanke på min ekonomi för tillfället. Men är värt en mindre konkurs om man får såhär fina bilder :)



Friday night

Cha chaa bloggen. Började med att tömma blåsan på brunnsparken, där någon tjomme inte riktigt förstått att det var en pissoar.



Tog mig ur chocken o begav mig med eett par kamrater till masthugget.



Tyckte sedan att det var för långt att resa sig från bänken o gå till urinoaren, så stannade vid bänken.



Härefter följer den hitills snyggaste dubbelbilden!!! Featuring Alf



Velade sedan bort mig, ingen aning vart denna bilden kan ha varit tagen. Någon som känner igen planket??



Blev sedan ännu veligare


Söndax

Var på en trevlig liten tillställning i söndags.



Det första kvinliga inslaget på bloggen! En stor milstolpe (tycker inte att jag laddar upp annat...). Tyvär så blev kvalitén inte den bästa, men laddar upp ändå för att samla pk-poäng till bloggen.



Sedan chillade jag lite till vaa

 


Resa

Tog mig en tripp till Kungälv och tittade på ett ytterst älskvärt japanskt band.





Var en härlig men mycket hård kväll. Är rätt sliten så blandade mig en liten näringdryck som skall få mig tillbaka på fötter. Vatten, socker, salt och citronkoncentrat. Smakar ungefär lika gott som det låter.


Fredag kväll

Hej igen trogna läsare!
Började min fredag hemma hos big J återigen.



Lyckades äntligen ta en dubbelbild med lite högre kvalité!!! Tyvär syns Ulf-Kenneths stråle lite sämre, men den syns iaf :)



Tog sedan ytterligare en dubbelbild med Frippa på ett kärt och troget kisställe. Tyvär var den bilden inte lika lyckad som den med Ulf-Kenneth.



Skulle egentligen åkt och sett ett par kamrater spela musik, men blev stora omställningar i planeringen. Hamnade slutligen på en krog med Fille där kvällen avslutades.




RSS 2.0